Азиатски масажи

Аромотерапия “Цветна фантазия”


Масажът с естествени етерични масла и свежи листенца от екзотични цветя е лечебен метод за въздействие върху психологичните състояния на организма. Етеричните масла имат много силно ухание и притежават уникалната способност да проникват през кожата и дихателните пътища. Масажът включва и обтриване на тялото с топли кърпи натопени в билкова отвара. Няма по-приятен начин да се освободиш от дискомфорта на болката и умората от това да се отпуснеш в прекрасния аромат на цветя и билки.


Рефлексотерапия


Всички органи, жлези и системи в тялото ни са проектирани върху зони или рефлексни точки по дланите и ходилата ни. Чрез рефлексотерапията (масажиране на тези зони и точки) се въздейства върху цялото тяло и така се засилват съпротивителните му сили. Това е и вид профилактика срещу заболявания, облекчава болката, помага при загуба на съзнание, при виене на свят, силна кашлица и настинка.


Азиатска рефлексотерапия


Това е екзотичен ритуал, който започва с измиване на краката във ваничка с цветя и ароматични соли..Продължава с  масаж на гърба, последван от точков масаж по рефлексните YING точки на ходилата и дланите. Подобрява кръвообръщението, премахва се напрежението и се осигурява енергиен баланс на организма. Процедурата завършва с поднасяне на топъл билков чай.


Палитра от азиатски масажи


Това е древен ритуал, който предлага комбинирана техника от филипински и тайлански масаж, с елементи на класически, зареждащ със свежест и добро самочувствие. Забавя стареенето и спомага отстраняването на токсините. Кожата е мека, еластична и дълбоко подхранена. В края на процедурата се предлага чаша топъл билков чай.


Масаж с вулканични камъни

Чрез тази терапия се постига баланс между енергията на човешкото тяло и енергията на природата. Под звуците на вълшебната музика, нежните аромати и уютната топлина на свещите, умората и стреса ще бъдат елиминирани. Възвръща прилива на енергия и освобождава напрежението в мускулите.

Топъл билков масаж

Древен ритуал и магически аромамасаж, който пречиства организма, балансира енергиите в тялото и премахва токсините. Започва с поднасяне на топъл билков чай, продължава с маслен масаж на цялото тяло. След това затоплени малки торбички, пълни със специално подбрани билки и масла се втриват с леки масажни движения по цялото тяло и лице. Тази процедура стимулира кръвообращението, дарява красота, тонус и добро самочувствие.

Класически тайландски масаж

Известен е като древен масаж, традиционен тайлански масаж, йога масаж. Произходът му се корени в индийската аюрведа. Процедурата започва с ритуално измиване на краката във ваничка с ароматни соли. Масажът се провежда без масло. Има за цел да постигне енергиен баланс на тялото чрез натиск върху специфични места и подобряване разтегливостта на ставните връзки.  

Гръб, глава и масажна яка (тайландска техника)  

.