Impact

Impact® – смъртоносно влияние за мазнините.

IMPACT е най-новият уред, създаден за неинвазивно елиминиране на излишната мастна тъкан, лечение на повърхностни дефекти и локално отслабване в различни зони от тялото.

Това технологично оръжие срещу мазнините е плод на съвместните усилия на Медицинския отдел на фирма СОРИСА и Института по биомедицински науки към Оксфордския университет.

С IMPACT извършвате истинска неинвазивна липосукция! Без болка, без възстановяващ период. Бързо и лесно.

Нещо повече, благодарение на новаторските програми, които осигуряват най-висока ефективност, лечението с IMPACT   винаги завършва с отлични резултати! С IMPACT резултатите винаги са гарантирани!

IMPACT ви предлага наи-новите “оръжия” срещу локалните мазнини, целулита и отпусната кожа.

Какво представлява естетичната кавитация?

Естетичната кавитация е физичен феномен, предизвикан от звукови вибрации, подобни на тези на ултразвука. По време на процеса кавитация в човешкото тяло се увеличава разликата във вътреклетъчното и външноклетъчно налягане на клетките. В следствие на тази разлика се наблюдава имплозия (спукване) на микро-сфери в различните молекули и превръщането им в течности. Именно този феномен използва IMPACT за да стопи мазнините и да ги превърне    в течност.    В конкретния случай на LipoMove този процес се дължи на силата на ултразвука и технологията на по-ниската честота (36 - 44 khz) , с цел създаване на вибрация , която достига до най-дълбоките слоеве с мазнини, гарантирайки по същото време запазването целостта на околните тъкани. Образуването на микросфери, имплозията, дренажа и освобождаването на мастни киселини, позволяват намаляването на обема на третираната зона още след първата процедура.

Тези микросфери въздействат директно върху мастните слоеве, превръщат мазнините в течност и видимо намаляват натрупаните мазнини.

ЕЛЕКТРОПОРЕЗА

Електропореза е техника, основана на приложението на високочестотен ток върху клетките за много кратък период от време. Този импулсен ток предизвиква образуването на времени малки отвори (пори) в мембраните, в които проникват заобикалящите молекули (проетини, DNA и др. )

Благодарение на диференцираните програми и селективната употреба на сондите  IMPACT   елиминира  локалните мазнини в най-проблемните зони на тялото: вътрешната част на ръцете, корема, ханша, бедрата, коленете, прасците и глезените.

Изследователският и научен отдел на фирма СОРИСА  създаде уникален и ефикасен метод срещу упоритите мастни тъкани, което позволява да се развиват програми, които отговарят на индивидуалните  изисквания и нужди на всеки клиент.

КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ


IMPACT е отлична алтернатива на хирургичната липосукция и ви предлага ефективно решение за:

- Локално елиминиране на мазнините

 

- Скулптиране и моделиране на тялото

- Елиминиране на целулита

- Стягане на кожата

Средна загуба на сантиметри   в обиколките на различните зони след 1 процедура:


- Корем  - 1,5 см.

- Талия  - 2,5 – 3 см.

- Бедра  - 2,5 см.

Препоръчителният брой процедури е между 6 и 12 за зона, в зависимост от индивидуалния проблем на всеки клиент.  Продължителността на 1 процедура е около 20 минути за 1 зона. Процедурите се правят 1 път седмично, което е изключително удобно за заети и активно работещи хора.

ВАЖНО! За да се улесни изхвърлянето на мазнините от тялото, препоръчваме след процедурите с IMPACT да се провеждат процедури за лимфен дренаж. Подходяща в този случай ще бъде процедурата пресотерапия.