Мезотерапия

 МЕЗОТЕРАПИЯ


Терапевтичен метод,при който директно в дермата достигат вещества,които способстват за максимален резултат при лечение на съответния проблем. Създадена през 1952 г. като лечебна процедура в неврологията и други области от медицината за повлияване на целулит,наднормено тегло,при оплешивяване при мъжете и жените. Прекрасни резултати - незабавни и дълготрайни се получават при подмладяването на лицето (мезолифт).


ЛИЦЕ(МЕЗОЛИФТ)


Коктейл от хиалуронова киселина  с витамини и аминокиселини или самостоятелно.Постига очевиден незабавен ефект и дълбоко трайна хидратация.


ТЯЛО


Основна съставна част на коктейлите  при целулит и наднормено тегло е лецитинът от соя,който подпомага разграждането на мазнините.Допълнително се добавя L-CARNITIN и хиалуронова киселина.


КОСА


Естетичната мезотерапия успешно повлиява мъжката плешивост,а също и разреждането на косите при жените. В този вариант коктейлът основно съдържа мултивитамини (предимно от група В) хиалуронова киселина и аминокиселини,които стимулират космения фоликул и подпомагат растенето и сгъстяването на косата за 4-6 процедури.