SPA Терапии

1. Терапия с микронизирани водорасли „Триактив”


Предимствата и се основават на процеса на микронизиране на водораслите. Това прави възможно  освобождаването на активните субстанции,  съдържащи се вътре в стените на водораслите. По време на процеса се получава финна пудра- смес от водорасли, минерали, химични елементи и витамини. Този „коктейл” от активни морски съставки има мощен реминализиращ, освобождаващ от токсините и обновяващ клетките ефект, който се допълва от ефекта на йода върху целулита.

 

 

 

2. Терапия „Алгопласт”

Предназначена за стягане на тъканите, укрепва и тонизира кожата, подобрява еластичността и вискозитета. Приложима при клиенти в периода след драстично отслабване, по време на диета, при втора фаза на лечение на целулит или за възстановяване след раждане. 

 

3. Канелено лимфо-дренажна терапия

Напълно пречистваща и релаксираща терапия, истинска наслада за тялото и душата. По време на това уникално усещане цялото напрежение, което сте натрупали, ще изчезне, ще се почувствате на 100% отпочинали и изпълнени с енергия. Лимфният дренаж е масажна техника със специфичен масажен натиск  и ритъм на работа. Помага за подобряване на естесвения дренаж на лимфата и освобождане на токсините. Терапията включва още тонизиращо ексфолиране  с канелена пудра, обвиване, термосауна.

 

 


4.Шоколадова терапия

Едно сладко удоволствие, което оформя контура на тялото...Една вкусна пудра  за увиване на тялото на базата на какаото, която обединява в себе си ползата за кожата с емоционалното удоволствие. Съдържа кофеин и полифеноли, извлечени от какаото.Прониква в кожата като същевременно:

  • - скулптурира силуета
  • - премахва”портокаловата кожа”
  • - хидратира и изглажда кожата
  • - придава на кожата енергия и виталност

 

 


5. Кокосова терапия

Подхранващ пилинг с финно смлени кокосови стърготини и релаксиращ масаж
с кокосово масло. След терапията кожата става гладка и  нежна.

 

 

 
6.Терапия с мед и мляко-
NEW

Масажът с мед е изумително съчетание на благоприятно въздействие на масажа с лечебното действие на меда. Медът отделя биологично активни вещества, а абсорбира токсините и помага за бързото им изхвърляне от организма. Въздейства се не само върху кожата и подкожната тъкан, но и на кръвообращението, лимфотока, и нервната система. След прилагането му, кожата става копринено мека и се подобрява общото състояние на организма.

 


7.
Детоксикираща кална терапия- NEW

Регенериращата кална терапия е изключително ефикасна за детоксикация и реминерализация на цялото тяло.
Ефектът от терапията е:

- Повишава еластичността на кожата
- Регенерира клетките и мускулатурата
- Мощен антиоксидант
- Детоксикира и минерализира тялото
- С антицелулитен ефект  и стягащо действие

След  терапията кожата е гладка, нежна и ароматна като на бебе.


8.Терапия с „кафе”

Кафе пилингът действа отлично като ексфолиант на кожата с тонизиращо и омекотяващо действие. Кафе олиото активира циркулацията чрез стимулиране на енергийните точки и редуцира мастните натрупвания в тялото като оказва стягащ ефект върху кожата. Действие: Хидратира, подхранва, стяга, регенерира кожата

 

  • - Стимулира циркулацията
  • - Редуцира мастните и целулитните натрупвания
  • - Силно дрениращо действие

 


9.Пилинг  на тялото с:

  • Кокосов пилинг
  • Пилинг с канела
  • Пилинг с кафе

Процедурата включва: пилинг на цялото тяло и  20 минути в термо одеалото.